مقدمه:
ماده گرایان و منکران خداوند، همواره به ترویج تفکر داروینیسم ( تکامل تدریجی عالم ) پرداخته اند. مطابق این نظریه، جهان خالقی ندارد بلکه بر اساس تکامل تدریجی و بصورت جهش تکاملی ( موتاسیون ) بوجود آمده است. در ابتدا موجودات تک سلولی و بر اثر تکامل به جانوران و سپس به انسان ( حیوان باهوش !! ) تبدیل شده اند. این در حالیستکه بالخصوص در سالیان اخیر و با پیشرفتهای علمی بشر، بطلان این نظریه بر همگان ثابت شده است.
برای ترویج این تفکر، از ابزارهایی چون: فیلم سینمایی و مستند، سریال، انیمیشن و خصوصاً بازی رایانه ای استفاده های شایانی نموده اند.
بازی Spore ( هاگ ):
از جمله بازیهای رایانه ای در این زمینه، بازی Spore ( هاگ ) می باشد. در این بازی همه چیز از یک سلول شروع می شود. کاربر نقش یک سلول است که در یکی از کرات منظومه شمسی بوجود آمده و در طول بازی کم کم رشد کرده و بزرگ می شود. در هر مرحله DNA او کمی غنی تر شده و از حالت تکسلولی خارج می شود. رفته رفته دست و پا در آورده و از دریا پا به خشکی می گذارد و از گیاه خوار تبدیل به گوشتخوار می شود.
دوست پیدا کرده و قبیله تشکیل می دهد و با آنها به شکار موجودات دیگر رفته تا با خوردن آنها به تکامل بیشتری برسد. عاشق می شود و در نتیجه ی آن فرزندی به دنیا می آید که البته بنا به انتخاب کاربر می تواند خلقتی متفاوت داشته باشد. کمکم موجود شما باشعور می شود. خانه و ماشین می سازد و به سمت انسان شدن!! پیش می رود. زندگی ماشینی در فضای بی نهایت گسترش پیدا می کند . تا جایی که فضاپیماهایی با قابلیت های مختلف درست می کند. جنگ های فضایی شروع می شود و همینطور پیشرفت! ادامه دارد.
سازندگان این بازی ادعا میکنند که "هیچ دو نفری نمی توانند موجوداتی یکسان بسازند" و موجوداتی که کاربران ساخته و در سایت این بازی آپلود کرده اند مطابق آماری که در SporePedia آمده است تاکنون: 154,215,137 می باشد!!.
نکات مهم این بازی در فضای جنگ نرم:
1- ترویج داروینیسم و قانون تکامل تدریجی
2- القای قانون تنازع بقا ( یعنی هر که ضعیفتر است از بین رفته و قویتر زنده می ماند )
3- انکار خلقت و به تبع آن انکار خالق عالم و در نتیجه بطلان ادیان آسمانی و ...
4- فروپاشی بنیانهای اخلاق و معنویت؛ زیرا به قول خودشان اگر خدا نباشد، همه چیز جایز است!!!!
5- وارد کردن مستقیم کاربران به مسابقه ی خلقت موجودات جدید و عادی نشان داد اینکه آنها هم نتیجه ی این تکامل تدریجی هستند
سئوالات:
-براستی چرا جهان غرب اینقدر بر روی داروینیسم-با وجود اثبات دروغ بودن آن-اصرار دارد ؟
-آیا القای قانون تنازع بقا نمی تواند به فروپاشی بنیانهای اخلاق در ذهن نوجوانان و جوانان بیانجامد ؟
-آیا خانواده ها آگاهند که تأثیر بازیهای رایانه ای بدلیل اینکه کاربران مستقیماً در جریان آنها هستند به مراتب مخربتر از فیلمها و کارتونها می باشد ؟
:: برچسبها: